SDE

Центр душпастирства священничих та монаших покликань Самбірсько-Дрогобицької Єпархії відкрив свої двері для дитячого табору [фото]

26 серпня 2019
Друк E-mail
Учасники табору на молитві
Завершився дитячий табір «Стежина добра» у Центрі душпастирства священничих та монаших покликань, що знаходиться в с. Надиби Самбірського району. Табір організовувала парафія Вознесіння ГНІХ с. Верхній Дорожів, що на Дрогобиччині та тривав він із 20 по 23 серпня 2019 року. Діти мали змогу цікаво, змістовно та весело провести літнє дозвілля.

«У таборі бере участь 20 дітей із нашої парафії та Верхньодорожівської СЗШ. Його основна мета – це проведення дозвілля у християнському дусі. Центр в цьому плані чудове місце: прекрасна природа довкола, дуже атмосферний будинок. Дітям усе подобається», - ділиться Христина Макух, одна із організаторів табору.

Ранок у дітей розпочинається із веселої руханки, а опісля Свята Літургія. Відтак сніданок, квести, спортивні ігри, цікаві змагання та конкурси. Увечері діти могли проявити свої різноманітні таланти – чи то у невеличких виставах на тему Євангельських притч, чи то у танцях, чи співочому конкурсі. - «Важливим елементом табору є християнське виховання. Кожного дня ми готуємо для діток цікаві заняття. Вони до прикладу ознайомилися з будовою а також внутрішнім інтер'єром храму, чи побачили як виглядає частина Літургії - Проскомидія», - розповідає о. Олег Бісик, духівник табору та адміністратор парафії Вознесіння ГНІХ у с. Верхній Дорожів. «Дуже тішуся, що діти задають багато запитань, видно, що їм цікаво. Врешті решті, саме з дитячих усміхнених облич видно, що табір вдався», - додає о. Олег.

Пресслужба Самбірсько-Дрогобицької єпархії

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Мокрянський деканат

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори