SDE

У Дрогобичі відбувся "Форум відповідальних людей" [фото]

15 червня 2019
Друк E-mail
Фото Комісії у справах молоді
13 червня Центр душпастирства молоді гостинно відкрив двері всім, хто почувається відповідальним, адже у його стінах проходив «Форум відповідальних людей». Ідея проведення таких Форумів належить Патріаршій Комісії у справах молоді. Організатором ж такого Форуму на теренах Самбірсько-Дрогобицької єпархії стала Комісія у справах молоді нашої Єпархії. Тема для обговорення - «Молодь та її покликання».

Об’єднавши спільною метою представників церкви, громадського сектора, студентства, підприємництва та державного управління присутні отримали чудову нагоду познайомитися, свідчити про свої успіхи чи досягнення, показати свій, часом нелегкий шлях розвитку, а непересічні спікери надихнули на нові починання тих, хто був готовий не чекати змін, а творити їх вже сьогодні.

В часі Форуму відбулося дві панельні дискусії: «Як виховати у собі інноватора для розвитку громад» та «Пошук інновацій на локальному рівні і закордоном».
Було налагоджено телеміст, під час якого до обговорення долучися спікери з-за кордону: Олег Кузик (Організація «Ковчег». Прага), Віта Марко (Молодіжна Комісія Саскатунської єпархії).

Крім того, представники молодіжних, громадських організацій мали можливість презентувати свої організації, роботу чи ідеї.

Не обійшлося без творчих родзинок від Комісії у справах молоді: в перервах між дискусіями виступила творча молодь: Марта Бунь (цимбали), Божена Гамар (сопілка) та «Театр тіней» з постановкою «Україна».

На завершення Орест Гевак, секретар Патріаршої комісії у справах молоді, відповідальний за Форум, сказав: «Не кожен має бути в християнській спільноті, не кожен має бути в молодіжній громадській організації, не кожен має бути політиком, бізнесменом, але кожен має завдання підкреслювати цінність іншої людини». Подякувавши всім, п. Орест додав: «Бажаю, щоб ви такими і залишалися, творили нові цікаві проекти, ніколи не замикалися в собі, виходили назустріч… творили команду і вже в команді народжували масу цікавих нових ідей. Бажаю вам любити Бога, людей і Україну».

Нагадаємо, що у 2019 році Форуми відповідальних людей вже відбувся в Полтаві (21 травня) та Дніпрі (4 червня). 28 вересня планується такий Форум у Чернівцях; 10 жовтня у Кам’янці-Подільському; в II-ій половині жовтня – в Червонограді та на завершення, 22-23 листопада, – у Львові.

Комісія у справах молоді

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Комісія у справах молоді

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори