SDE

У християнському кафе «Витанія» пройшла свята вечеря для потребуючих [фото]

09 січня 2019
Друк E-mail
Фото БФ "Карітас"
6 січня, у переддень величного свята Різдва Христового, працівники Благодійного Фонду «Карітас СДЄ УГКЦ», а також спільнота для бездомних «Наша Хата» вже традиційно організували та провели Святу вечерю для усіх самотніх та потребуючих людей міста Дрогобича.

Свято розпочали із спільної молитви, після якої владика Григорій (Комар) єпископ - помічник СДЄ привітав усіх присутніх з прийдешніми світлим святом Божого народження, побажавши миру у серцях, взаєморозуміння та витривалості у новому році.

Вечеря складалася з традиційних для українського столу страв – куті, пампушків, вареників, борщу, риби та інших. Пригостившись частуванням, усі присутні (понад 100 осіб) мали змогу поколядувати, прославляючи радісну звістку про народження Божого дитятка. Усі гості залишилися дуже задоволеними увагою та своєю участю у Святвечорі. Кожен дякував організаторам, отримавши пакуночки з їжею після закінчення вечері.

Працівники Карітасу, «Витанії», висловлюють глибоку вдячність усім небайдужим людям, волонтерам, які долучилися до організації Святвечора, відгукнувшись на оголошення у засобах масової інформації чи на особисті прохання. Пам'ятаймо, що тільки разом ми здатні допомогти знедоленим та потребуючим, подарувавши їм радісні миті спільного святкування Різдва Господнього.

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Григорій (Комар), карітас

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори