SDE

На Сколівщині, у Верхньому Синьовидному, спільнота "Матері в молитві" відсвяткувала ювілей свого заснування [фото]

22 жовтня 2018
Друк E-mail
Фото парафії смт. Верхнє Синьовидне
21 жовтня в парафії Собор Івана Хрестителя смт. Верхнє Синьовидне на Сколівщині відбулися святкування з нагоди третьої річниці існування спільноти ,, Матері в молитві". На свято прибули матері з парафії Різдва Богородиці м. Сколе, матері з парафії Св. Івана Богослова с. Дубина, пані Надія Худзей координатор спільнот «Матері в молитві» Самбісько-Дрогобицької єпархії, а також сестри василіянського монастиря Христа Царя.

Очолив подячний молебен о. Віктор Коциміра, декан Сколівський. Після молебня відбувся чин освячення хоругви. Відтак панахидою пом’янули новопереставлену слугиню Світлану, яка донедавна очолювала місцеву спільноту «Матері в молитві», та інших померлих слугинь. Наступною слугинею було обрано пані Ганну Масну.

Підчас трапези лунали теплі слова привітань та побажань від гостей. Спільна молитва матерів, яку провела п. Надія Худзей, завершила недільний святковий захід. Місцеві священики - о. Володимир Карлик та о. Степан Федько - склали щиру молитовну подяку всім, хто взяв участь у святкуваннях.

За повідомленням парафії смт. Верхнє Синьовидне

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Матері в молитві, Сколівський деканат

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори