SDE

Християнських молодіжний часопис "З любов'ю у світ" відсвяткував 20-літній ювілей [фото]

02 жовтня 2018
Друк E-mail
Фото Комісії у справах молоді
29 вересня у Дрогобичі, в приміщенні Центру душпастирства молоді, відсвяткували 20-літній ювілей молодіжного часопису "З любов'ю у світ". З цієї нагоди владика Григорій, єпископ-помічник Самбірсько-Дрогобицької єпархії, відслужив подячний молебен до Пресвятої Богородиці. Єпископу співслужив о. Андрій Бунь, Голова Єпархіальної молодіжної комісії. Участь в молитві взяли дописувачі часопису.

Звертаючись до присутніх, владика Григорій зазначив: "За 20 років існування часопису вдалось осягнути дуже багато і більшість з цього залишиться нам невідомим". 

Далі єпископ пояснив, чому плоди праці молодих християнських журналістів до кінця неможливо обчислити. "Ви ніколи не дізнаєтесь, скільки людей змінили своє життя через ваше тихе, непомітне служіння; скільки благородних намірів народилось після того, як хтось прочитав вашу статтю; ви не знаєте скільки добра посіяли в людських душах ті слова, які ви виклали на папері. Ми можемо порахувати скільки видано випусків газети, скільки тон паперу було для цього використано, ми можемо порахувати навіть скільки осіб дописували до газети за цей час, але плоди цієї праці відомі лиш одному Богу", - сказав владика Григорій.

Після завершення богослужіння відбулась святкова академія, під час якої присутні переглянули історію розвитку часопису. Олеся Умблат, перший редактор "З любов'ю у світ", поділилась спогадами про те, як зароджувався часопис під керівництвом о. Василя Поточняка. 

Прес-служба Самбірсько-Дрогобицької єпархії

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Комісія у справах молоді, Григорій (Комар)

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори