SDE

У Малій семінарії та на підготовчих курсах розпочався новий навчальний рік

15 вересня 2018
Друк E-mail
www.dds.edu.ua
З початком вересня 2018 р.Б. в Малій семінарії та на підготовчих курсах, що функціонують при Дрогобицькій духовній семінарії, розпочався новий навчальний рік. Хоча навчальний процес вже триває, все ще залишається можливість приєднатися до сформованих груп (за детальнішою інформацією слід звертатися до ректорату семінарії).

У Малій семінарії навчаються юнаки шкільного віку - учні 7-10 класів. Форма навчання є заочною. Навчання у Малій семінарії відбувається кожної п'ятниці з 15:30 до 18:00. Навчальний процес проходить під егідою студентів старших курсів Дрогобицької семінарії. Впродовж навчання юнаки вивчають церковні предмети, основними з яких є Святе Письмо, катехизм, історія Церкви, літургіка, церковний спів. Дані дисципліни викладються впродовж трьох років, наприкінці яких випускник Малої семінарії отримує свідоцтво про закічення з відомостями про його успішність протягом навчання. Мала семінарія - це чудова нагода для підлітків розпізнати своє покликання, збагатити знання з елементарних церковних дисциплін і поглибити духовний досвід.

Підготовчі (нульові) курси - це заняття, які мають також заочну форму навчання. Заняття розпочинаються о 15:00 і тривають до 18:00. Ці курси можуть відвідувати особи чоловічої статі віком від 16 до 29 років. Основним завданням цих лекцій є збагатити світогляд абітурієнта та підготувати його для вступу до семінарії. Впродовж одного акдемічного року слухачам викладають Святе Письмо, церковну історію, катехизм та літургіку. Наприкінці навчального року студенти підготовчих курсів демонструють набуті знання із цих дисциплін на іспиті. Той, хто складає його на "відмінно", одержує 0,5 бала, що додаються до загальної кількості балів при вступі до Дрогобицької духовної семінарії.

Джерело: сайт ДДС

Теми: семінарія

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори