SDE

У Дорожеві відкрито дитячий майданчик [фото&відео]

13 липня 2018
Друк E-mail
Благословення дитячого майданчика
12 липня, у свято верховних апостолів Петра і Павла, відбулося урочисте відкриття та посвячення дитячого майданчика, який постав силами громади парафії Вознесіння ГНІХ у що с. Верхній Дорожів Мокрянського деканату та небайдужих жителів села. Гойдалки, гірка, пісочниця, цікаві драбинки та навіть невелика карусель. Усе це тепер радує око дітей та їх батьків.

Дійство розпочалося із молитви та посвяти майданчика. Протоієрей Олег Бісик, адміністратор храму Вознесіння ГНІХ, поблагословив присутніх та пригадав, що майданчик покликаний об’єднувати громаду усього села та дарувати дітям мир щастя та радість. Після окроплення майданчика та усіх присутніх освяченою водою розпочалося святкове дійство, також організоване силами самої громади та волонтерами. Дітки і дорослі танцювали веселі банси.

Усі охочі могли заспівати у караоке та отримати за це подарунок. Особливо популярним був аквагрим, адже дівчата створювали для дітей казкові малюнки. Святкову атмосферу доповнював солодкий почастунок для дітей. Дорослі ж учасники свята могли спробувати справжній козацький куліш приготований на вогнищі. Паралельно, поруч з майданчиком, на облаштованому волейбольному полі відбувалась першість із волейболу серед жителів села.

Варто додати, що спільна праця над створенням майданчика та свято його відкриття показали, що разом громадою ми можемо змінювати місце в якому живемо на краще.

За повідомленням парафії с. Дорожів

ФОТОРЕПОРТАЖ

 

Теми: Мокрянський деканат

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори