SDE

У Дрогобичі діти з Авдіївки та Станиці Луганської відпочили в таборі «Великоднє коло» [фото]

11 квітня 2018
Друк E-mail
Владика Ярослав спілкується з учасниками табору
Вже традиційно в час Великодніх свят у під егідою Координаційної Рада душпастирства у критичних ситуаціях, яка діє при Патріаршій Курії УГКЦ, та при сприянні Самбірсько-Дрогобицької єпархії та волонтерів, відбувається дитячий табір «Великоднє коло» для дітей з Авдіївки та Станиці Луганської. Табір відбувається у реколекційно-просвітницькому центрі «Еманнуїл», що знаходиться на окраїні м. Дрогобич.

Під час табору діти познайомилися з традицією святкування Великодня на західній Україні. Прикрасили власними руками кошики та розписали писанки, спільно помолилися молилися урочисту пасхальну Літургію.

В неділю, в день Воскресіння Господнього, до таборян завітав Преосвященніший владика Ярослав, єпископ Самбірсько-Дрогобицький. Разом з молоддю владика Ярослав розкривав містерію Воскресіння Христа крізь призму історії Спасіння, Діти жваво обговорювали дану тему. Зустріч закінчилася спільним пасхальним обідом, де діти та усі присутні могли поділитися враженнями від проведеного спільно дня.
Програма табору складається з активних спортивних, мистецьких, театралізованих занять, квестів, екскурсій, майстер класів, та багато іншого. Учасники отримали, чудові враження, гарні спогади та нових друзів.

За повідомленням організаторів табору

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Дрогобицький деканат

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори