SDE

На Дрогобиччині вшанували пам'ять двох воїнів-добровольців [фото]

15 березня 2018
Друк E-mail
www.drohobych-rda.gov.ua
14 березня, в День українського добровольця, у Стебнику й Бориславі вшанували пам'ять двох воїнів-добровольців - Андрія Луціва та Володимира Іваника, що віддали своє життя, захищаючи рідну землю від російського агресора, - про це повідомляє Офіційний сайт дрогобицької РДА.

Панахиду за загиблими героями відслужив військовий капелан о. Михайло Коліщак, мокрянський декан. Участь в молитві взяли побратими загиблих, а також представники районної влади. Присутні запалили лампадки та поклали квіти на могили героїв.

Цього ж дня в Районному будинку просвіти відбулись урочисті збори та святковий концерт з нагоди Дня українського добровольця. Вітаючи присутніх о. Михайло Коліщак, зазначив: "Так складається доля нашого народу, що у найважчі для України часи завжди знаходилися особливі люди-воїни, які мали покликання стати на захист своєї землі. Це – українське козацтво, січові стрільці, бійці УПА і новітні герої України, які в березні 2014 року після Майдану стали в обороні своєї землі від орд чужинців, зламавши плани загарбників".

Зі словом до присутніх звернулись також: Голова районної ради Михайло Сікора, боєць УДА Руслан Щерба, воїн-доброволець Тарас Кузьмак, відомий мистецтвознавець й волонтер Левко Скоп. Пісні присвячені українсько-російській війні виконав воїн і бард-співак Зеновій Медюх разом зі своїм бойовим товаришем Максимом Перев’язком.

Прес-служба Самбірсько-Дрогобицької єпархії

ФОТОРЕПОРТАЖ

Світлини з сайту Дрогобицької РДА

Теми: Дрогобицький деканат, Мокрянський деканат

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори