SDE

Реколекції для лідерів парафіяльних спільнот «Матері в молитві» Самбірсько-Дрогобицької Єпархії [фото]

05 березня 2018
Друк E-mail
У реколекційно-просвітницькому центрі «Еммануїл» Самбірсько-Дрогобицької Єпархії відбулися реколекції для лідерів парафіяльних спільнот «Матері в молитві». Слугині з різних куточків єпархії з’їхалися на духовну формацію. Науки проводив отець Роман Федько, єпархіальний духівник спільнот «Матері в молитві». Роздумували над темами: "Лідер у християнському розумінні", "Смирення як найважливіша чеснота християнського життя" та "Основна риса християнського лідера".

Після першої науки молилися за дітей, внуків та за інші прохання, які матері підносять до Господа у своїх спільнотах. В часі перерви жінки давали свідчення та ділилися досвідом служіння на своїх парафіях, обговорювали важливі питання. 
У другій половині дня помолилися «Покаянний акафіст жінок, які вчинили аборт», вшановуючи пам’ять ненароджених дітей. По закінчені третьої науки було багато запитань, на які отець Роман охоче давав відповіді. Завершили день подячною Святою Літургією та відслужили Панахиду за новопреставленого Миколая, батька преосвященного Владики Ярослава та усіх померлих з наших родин. Після вечері прославляли Бога у піснях та молитвах.

Див. фоторепортаж:

Теми: Матері в молитві

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори