SDE

У Старому Кропивнику на Дрогобиччині монахи-редептористи провели місії [фото]

27 листопада 2016
Друк E-mail
Фото парафії с. Старий Кропивник
20-27 листопада в с. Старий Кропивник на запрошення о. Василя Нагини, адміністратора парафії, відбулись місії. Їх провели монахи-редемптористи - о. Петро Ковальчук, о. Віталій Метельський - і сестри-редемптористки - Тереза Водяна і Рафаїла Литвин.

Впродовж цього часу місіонери несли Слово Боже до домівок парафіян, уділяли святі Тайни хворим. Відбувалися зустрічі з школярами, педагогами, працівниками просвіти, пошти, медицини та працівниками сільської ради.

В програмі місії відбулося багато особливих молитов і богослужінь: хресна дорога вулицями села, віднови хресних та подружніх обітниць, молитви за померлих та похід на цвинтар, подячні молитви за врожай. Також було запроваджено "Золоту книгу тверезості" для зцілення Люду Божого від алкозалежності.

В п'ятницю парафія урочисто зустрічала мощі блаженного священномученика Миколая Чернецького - великого праведника нашої Церкви та чудотворця, що випрошує в Господа ласки та дару оздоровлення від душевних та тілесних недуг.

В суботу відбулася Свята Літургія для дітей та молоді. Усім наймолодшим парафіянам було уділено благословення і намащення святим єлеєм.

Завершилася Свята Місія посвяченням місійного Хреста - вічного місіонаря, що покликаний пригадувати усім мешканцям села про непроминаючі істини і про те, що життя людини щасливе лише у Бозі.

О. Василь Нагина та всі парафіяни с. Старий Кропивник вдячні Всемилостивому Богу за зіслані ласки через монахів місіонарів: "Дякуємо Богові за те, що Він поблагословив нас цими святими місіями, які надовго залишаться в серцях кожного, хто приймав участь в них.Свята Місія... Час, коли можна справді зупинитися і задуматись над своїм життям, час, коли в тишині чується Божий Голос, що промовляє до тебе, час, коли душа воскресає для Христа і з’єднується з ним."

За повідомлення парафії с. Старий Кропивник

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Підбузький деканат

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори