SDE

Дрогобицький «Карітас» відвідав владика Браєн (Байда) [фото]

02 вересня 2016
Друк E-mail
Фото прес-служби Карітасу
31 серпня, в останній день літа, спільнота Благодійного фонду «Карітас» приймала шановних гостей: владику Браєна (Байду), єпископа Саскатунської єпархії для українців у Канаді, Ірвіна Скота, виконавчого офіцера опіки «Емануель», Дзвениславу Чайківську, генерального секретаря Карітасу України, із працівниками.

Метою цього дружнього приїзду було ознайомлення з діяльністю благодійного фонду та різноманітними програмами,  які діють у «Карітасі», а також говорили про майбутню співпрацю і ділились досвідом.

Архиєрей мав зустріч із дирекцією Благодійного фонду «Карітас СДЄ УГКЦ», працівниками та волонтерами організації. У супроводі о. Ігоря Козанкевича владика Браєн оглянув будинок осередку «Карітас».  Після чого відбулось робоче спілкування гостя у християнському соціальному кафе «Витанія».

«Жива парафія – це тема УГКЦ. Я приїхав у  "Назарет" і побачив  тут "живу парафію". Ви є солдатами, які воюють проти злого духа. Ваше поле бою – це ваше серце. Я одержую надію від вас. Дякую вам», – владика Браєн до реабілітантів «Назарету».

Гостям провели екскурсію всецерковним реабілітаційним центром для алко- та наркозалежних, показали храм Священномученика Омеляна Ковча, а також спільноту взаємодопомоги «Наша хата» для безпритульних.

«Мені подобається, що ви не робите вигляд, а працюєте по-справжньому. Щиро виконуєте свою роботу і це вражає та переконує, що кожен працівник "Карітасу" на своєму місці», – Дзвенисла Чайківська, генеральний секретар Карітасу України.

Прес-служба «Карітас СДЄ»

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Браєн (Байда), карітас, Григорій (Комар)

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори