SDE

Дрогобичани здійснили паломництво до Києва [фото]

25 серпня 2016
Друк E-mail
Якщо тіло - це храм душі, або як говорили древні греки - посудина, в якій є різний вміст і зміст, то у повсякденному житті ми переважно звертаємо увагу та дбаємо про тіло ( чи про посудину). Але її зміст - це наша душа, яка потребує постійного догляду і чистоти. Одним із "засобів догляду" є проща до релігійних і духовних святинь нашого народу.

Саме така проща з Божого благословіння та організаційного таланту о.Олега Турківа, священика парафії церкви Успіння Пресвятої Богородиці, відбулась з 28 по 30 липня до столиці нашої країни - міста Києва.

Проща розпочалася із Молебня до Пресвятої Богородиці та благословення отця Олега на щасливу дорогу, підчас якої усі прочани молилися.

Ранком відвідини святих місць розпочались із Патріаршого собору Воскресіння Христового УГКЦ, де відбулась урочиста літургія під супровід хору церкви Успіння Пресвятої Богородиці . Згодом були екскурсії до Свято-Печерської лаври, Софії Київської, Михайлівського Золотоверхого собору УПЦ КП, церкви св. Миколая на Аскольдовій могилі, де знаходиться також пам'ятник Героям Крут.

Ласкаво відгукнулися прийняти прочан на нічліг Київська Трьосвятительська духовна семінарія УГКЦ, де усі бажаючі могли глибше познайомитися із життям семінаристів.

Не можна без переживань згадати і відвідини місць, де загинули герої Небесної Сотні та поминальну літургію у церкві на вулиці Інститутській, на яку професійний спів наших хористів скликав і багатьох перехожих та киян.

Враховуючи спеку і те, що з 55 прочан, більшість з яких були літні люди та діти, ще раз переконуємося, що Бог не вибирає сильних - Бог дає силу тим, кого обирає.

За повідомленням парафії Успення Пресвятої Богородиці м. Дрогобич

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Дрогобицький деканат

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори