SDE

У підбузькому деканаті відбулась велопроща до с.Кринтята [фото]

08 червня 2016
Друк E-mail
7 червня, у празник Третього Віднайдення Чесної Голови Святого Івана Хрестителя, відбулася велопроща до села Кринтята Турківського району, у якій взяли участь діти та молодь із парафій с. Ластівки, с. Старий Кропивник, с. Новий Кропивник та с. Головське Підбузького деканату.

Подорожуючи із Богом, учасники велопрощі заходили до храмів с. Новий Кропивник та с. Рибник де молилися ранішні та щоденні молитви. Адміністратор парафії с. Новий Кропивник о. Ярослав Пишкович, прочитав молитву "за тих хто хоче іти в путь", поблагословив прочан та окропив освяченою водою.

Прибувши до с. Кринтята, біля каплички св. Івана Хрестителя, учасників велопрощі зустріли парафіяни на чолі із адміністратором парафії с. Головське о. Василем Змінчаком. У капличці котра знаходиться високо в горах, була відслужена Свята Літургія очолювана о. Василем Змінчаком, головою деканального катехатичного осередку у співслужінні з о. Тарасом Стецком, адміністратором парафії с. Ластівки та о. Василем Нагиною, адміністратором парафії с. Старий Кропивник. Прочани мали можливість приступити до Св. Тайн Покаяння та Євхаристії.

Після Святої Літургії стараннями парафіян с. Кринтята та о. Василя Змінчака, було приготовлено святковий обід та культурну програму. Отець Василь Змінчак провів біблійну вікторину та конкурс пісні.

Учасники велопрощі складають щиру подяку о. Василю Змінчаку та парафіянам с. Кринтята за теплий та добре організований прийом прочан.

Парафіяни с. Старий Кропивник

ФОТОРЕПОРТАЖ

 

Теми: Підбузький деканат

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори