SDE

Місіонер Божого милосердя проповідував для вчителів християнської етики [фото]

18 квітня 2016
Друк E-mail
Учасники реколекцій
У п’ятницю, 15 квітня, вчителі християнської етики Самбірсько-Дрогобицької єпархії, з’їхалися до реколекційного дому «Емаус», що знаходиться на Старосамбірщині в с. Стрілки.

Саме тут, протягом двох сонячних і прекрасних днів, вони мали нагоду оновитися духом, беручи участь у реколекціях, які проводив місіонер Божого милосердя – о. Тарас Рисей. Все відбувалось просто на висоті: у невимушеній родинній атмосфері педагогічного колективу, духівник нагадував присутнім про велику любов Бога до людини і всього творіння, відкриваючи все нові і нові прояви Його милосердного промислу в історії спасіння та сьогоденні. Під час «Хресної Дороги», вчителі християнської етики мали можливість приступити до таїнства Покаяння. Ввечері, зробивши зручне коло, учасники реколекцій жваво поділилися пережитим досвідом дії Небесного Отця у власному житті. Вранці відбулась Божественна літургія. Всі молільники приступили до Святих Дарів, добре пам’ятаючи слова отця Тараса, що саме Євхаристія творить нас Церквою і дарує повноту життя.

В суботу, 16 квітня, після обіду, подякувавши Богові, реколектанту та одне одним, вчителі християнської етики роз’їхалися по своїх домівках, з чітким наміром – невтомно сіяти Слово Боже у серця повірених їм школярів, несучи добру новину про невимовну любов Бога до всіх нас…

За повідомленням учасників реколекцій

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Рік Божого милосердя, Комісія освіти та виховання

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори