SDE

У Дрогобичі, на парафії Успіння Пресвятої Богородиці, відбувся духовний вечір [фото]

18 грудня 2015
Друк E-mail
Фото парафії Успення ПресвятоїБогородиці, м. Дрогобич
13 грудня, в день пам’яті святого апостола Андрея Первозванного, в храмі Успення Пресвятої Богородиці (м. Дрогобич) відбувся духовний вечір, присвячений видатній постаті світового масштабу, Праведнику Андрею Шептицькому.

Ідейним натхненником та організатором вечора був сотрудник парохії, отець Петро Сюсько.

Дійство, присвячене великому Митрополиту, було назване «Шептицький від А до Я». Вечір розпочався із молитви, яку промовив настоятель храму, отець-мітрат Олексій Дем’яновський. Розповідь про Слугу Божого була висловлена в цікавому форматі – інформація про Митрополита подавалася через літери українського алфавіту. Кожна літера абетки мала ключове слово, пов’язане із персонажами та подіями із життя «українського Мойсея».

Літери та ключові слова висвітлювалися за допомогою слайдів. Відповідно, учасники могли сприймати інформацію про Митополита аудіально та візуально.

Тексти про Святоюрського Велетня зачитували молоді люди парафії, які кожного тижня беруть участь в богословських зустрічах для молоді парафії. Дійство супроводжувалось духовними піснями під акомпанемент гітари.

На завершення вечора отець Петро зачитав останню літеру алфавіту «Я». «Наше Я є потужне, коли служить Богові та людям. Бажаю усім, щоб ми будували наші сім’ї та рідну Хату, Україну на трьох Божих чеснотах – вірі, надії та любові. І щоб ми своїм життям доповнили наступні слова: «Моя віра – це…», «Моя надія – це…», «Моя любов – це», - наголосив отець Петро.

Опісля було роздано подяки-сюрпризи парафіяльній молоді, та із пастирським словом звернувся парох парохії Успення, отець-мітрат Олексій Дем'яновський. Отець Олексій сказав молодим людям, що слова та факти, які вони цитували про Велику Людину – Мирополита, на все життя закарбуються в їхній пам’яті та серцях.   

За повідомлення парафії Успення Пресвятої Богородиці

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Дрогобицький деканат

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори