SDE

У Польщі відбувся міжнародний тренінг для представників церковних прес-служб [фото]

05 грудня 2015
Друк E-mail
Фото прес-служби СДЄ
4 грудня у Варшаві у Європейському центрі комунікації й культури завершився практичний курс "Керування кризовими ситуаціями" для працівників церковних прес-служб. Участь в курсі, який розпочався 30 листопада, взяли представники з Польщі, України, Вірменії, Латвії, Литви, Словаччини та Сербії. Курс відбувся за фінансової підтримки Американської конференції єпископів.

30 листопада перед учасниками курсів з доповіддю на тему "Як промовляти до світу в кризових ситуаціях" виступив о. Джон Дардіс JS, провінціал Європейського товариства оо. Єзуїтів. Відтак досвідом праці з мас-медіа поділився о. Адам Жак JS, Координатор Польської конференції єпископів у справах безпеки дітей і молоді.

Цього ж дня працівників прес-служби для практичних занять було поділено на польсько-, англо- та італомовну групи. Практичними досвідом з учасниками груп ділились: Григорій Козак (журналіст TV Polsat), Марта Кєльчик (ведуча TVP2 і Radio Kolor) і о. Артур Колоджєйчик SJ (викладач журналістики).

Під час занять працівники прес-служб мали змогу ознайомитись як давати телеінтерв'ю, організовувати прес-конференцію, брифінг і радіопрограму. Журналісти світських мас-медіа розповіли про те, чого очікують від представників Церкви світські видання, як також глядачі чи слухачі журналістських програм.

о. Олег Чупа,
прес-секретар Самбірсько-Дрогобицької єпархії

ФОТОРЕПОРТАЖ

 

banner

Архів
^ Догори