SDE

Миряни храму Преображення Господнього з Дрогобича помоляться за Україну в Маріїнській святині

05 червня 2015
Друк E-mail
13 червня 2015 р. відбудеться парохіяльна проща з Дрогобича у Зарваницю. Про святиню Подільського краю - Зарваницю - та чуда і зцілення розповідають свідки небесного доторку Пресвятої Богородиці.

Метою паломництва є молитва за Україну, всіх хворих і поранених на війні, загиблих, подяка Богові за навчальний рік, а також приватні намірення.

У програмі: Божественна Літургія; похід зі свічками від Собору до парохіяльної церкви, молитва біля Чудотворного образу Пресвятої Богородиці; похід до джерела святої Анни; Хресна дорога; Панахида на могилі о. Василя Поточняка; екскурсія у Святотроїцький монастир отців-студитів, пісумкова зустріч-ділення.

Дорогою назад заплановано відвидини м. Бучач, Тернопільської області. Тут знаходиться храм Покрови Пресвятої Богородиці – пам’ятка архітектури 18 ст. національного значення. Храм прикрашений роботами відомого архітектора Пінзеля. За повідомленням сайту ТЕ ПОРТАЛ, у храмі, під час ремонту під основною іконою у вівтарі було знайдено ще один старовинний образ XVIII століття - «Цариця неба і землі». У давнину його традиційно піднімали над вівтарем на Благовіщення. Ікона десятки років висіла у сховку. Цьогоріч вперше за багато років її виставили для почитання.

Інформація щодо виїзду на прощу Дрогобич-Зарваниця: 13.06.15р.

1. Збір на подвір'ї храму - 05.30 (ранку).

2. Виїзд - 06.00.

3. Вартість перевезення у два боки - 110 грн.

4. Максимальна кількість місць - 52 особи.

Потрібно взяти:

1. Святе Письмо, вервицю, свічку (довгу).

2. Довгу сорочку і рушник для входження в купіль св. Анни.

3. Їжу на весь день перебування та ліки індивідуально для потреб кожного.

4. Одяг, згідно з погодою.

5. Додаткові кошти на приватні потреби.

Деталі за тел: 0687636158

Щиро запрошуємо до спільної молитви!

Комісія у справах мирян СДЄ УГКЦ

Теми: Дрогобицький деканат

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори