SDE

Чування УМХістів у храмі Воскресіння Христового в Дрогобичі

27 березня 2015
Друк E-mail
Фото Івана СТЕФАНИШИНА
Учасники чувань
Під час приготування до світлого празника Воскресіння Христового у ніч з 21 на 22 березня відбулися нічні чування. На них були присутні члени УМХ та парафіяльна молодь. Це був час зупинки та призадуми над своїм духовним життям. Чування розпочались Великою вечірнею та благословенням о. Дмитра Заміщака. Пізніше були розважання на кожен день Великого посту, які супроводжувались християнськими піснями.

Опісля кожен мав змогу зобразити своє бачення посту і поділитися ним з іншими. Ось деякі із них: «для мене піст сходження на голгофу в супроводі молитви», «… - це відмова від шкідливих звичок, і від речей до яких ми прив’язані», «… - це прощення», «… а також молитва за померлих», «піст – це чисте серце і душа які маю очистити за цей час», «… це коло яке нас відмежовує від усього гріховного», «я бачу піст як велике озеро моїх гріхів яке я маю переплисти не потонувши». Далі слідували роздуми над значенням молитви святого Єфрема, Ісусова молитва, та час для написання хороших побажань один одному, та повчальний фільм.

Також запрошуємо усіх учасників єпархіальних спільнот УМХ на вшанування копії ікони Нерукотворного образу Христа, яке розпочнеться 28 по обіді до 31березня.

Повідомив
Іван Стефанишин

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Дрогобицький деканат

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори