SDE

Паломники з м. Дрогобича помолились перед Нерукотворним образом Христа

13 лютого 2015
Друк E-mail
Нерукотворний образ
9 лютого миряни разом зі священиком парохії Преображення Господнього, о. Любомиром Митником, здійснили прощу до реліквії, Нерукотворного образу Христа, яка знаходиться в Архикатедральному соборі св. Юра у Львові.

Незважаючи на те, що чекати в черзі довелось 12 годин, люди піднесено з вірою молились. «Люди надзвичайно терпеливі, тихі і виконують все, що їх просять, для загального полегшення. Тут від мирного стояння людей поруч, від їхньої терпеливості і спокою, від підтримки одні одних; від споглядання того, як священики підтримують, розмовляють, відповідають на запитання, моляться разом з людьми, стоять разом з ними в чергах; як місцеві мешканці вночі пропонують людям чай та перекуску, яку приготували вдома; як то там, то тут у черзі колядують, щоб зігріти дух, - набираєшся віри і сили», - говорять учасники прощі. За їхніми словами, «про сон і втому годі й думати, коли за кілька годин на тебе чекає така важлива зустріч».
.
Молитва вночі – плідна. «Це добра дорога і нічний час сприятливий, щоб помолитись, вслухатись у себе та в тих, хто поруч, зрозуміти і усвідомити цінність і дар, піднесений сьогодні тобі Господом», - кажуть прочани.

Повідомила
Іванна Рижан

Теми: Дрогобицький деканат

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори