SDE

У районних центрах єпархії розпочались підготовчі зустрічі до Єпархіального собору "Жива парафія - місце зустрічі з живим Христом"

07 вересня 2014
Друк E-mail
Фото прес-служби СДЄ
4 вересня у м. Мостиська відбулась зустріч зі священиками та мирянами Мостиського та Судовишнянського деканатів у рамках підготовки до Єпархіального собору "Жива парафія - місце зустрічі з живим Христом". До присутніх звернувся владика Григорій (Комар), єпископ-помічник Самбірсько-Дрогобицької єпархії, який представив шість складових церковної стратегії "Жива парафія - місце зустрічі з живим Христом".

Особливу увагу єпископ зосередив на темі "Провід - управління дарами". "Кожен член християнської спільноти обдарований певним даром, яким має служити іншим", - зазначив владика Григорій. Про це, зокрема, говорить св. Петро: "Служіть один одному, кожен тим даром, що його прийняв, як добрі домоуправителі різноманітної Божої благодаті" (1 Пт. 4, 10). Християнин може прислужитись спільноті трьома дарами: часу, таланту і скарбу.

Наприкінці зустрічі таємним голосуванням миряни обрали з-поміж себе представників на Єпархіальний собор, який відбудеться 16-18 жовтня 2014 року в м. Дрогобичі.

Зазначимо, що подібні зустрічі відбудуться і в інших районних центрах єпархії: 16 вересня - м. Турка, 17 вересня - м. Старий Самбір, 18 вересня - м. Сколе, 19 вересня м. Самбір, 26 вересня та 3 жовтня - м. Дрогобич.

о. Олег Чупа,
прес-секретар Самбірсько-Дрогобицької єпархії

Теми: Григорій (Комар), Єпархіальний собор, Мостиський деканат

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори