SDE

Християнські сім'ї м.Самбора взяли участь у великопосних реколекціях

08 березня 2012
Друк E-mail
Фото Катехитичної комісії
Реколекції об'єднали у справжню Христову родину людей різного віку: дітей, підлітків, молодь, матерів, татусів та бабусь
З 2 по 4 березня у монастирі сестер служебниць Непорочної Діви Марії с. Крисовичі Мостиського району проходили реколекції для християнських сімей м. Самбора. Тема реколекцій: Покаяння. У них взяли участь родини учнів катехитичних шкіл Самбора, подружні пари Самбірської спільноти «Кана Галилейська» та всі ті, які хотіли у цей великопосний час відновити свій дух, очистити свою душу та ближче пізнати Господа. Ці реколекції об'єднали у справжню Христову родину людей різного віку: дітей, підлітків, молодь, матерів, татусів та бабусь.

Реколекції відзначалися чіткою організацією, яка була наповнена молитовним духом, глибокими змістовними науками. Учасники мали змогу взяти участь у Хресній дорозі, провести ніч Адорації Євхаристійного Христа, взяти участь у богослужіннях, спільно молитись Ісусовою молитвою. Батьки мали також змогу переглянути цікаві відео фрагменти про любов Батька до грішника.

Змістовні науки провадили такі отці: о.Микола Витівський, Голова Єпархіальної Катехитичної комісії, о.Ігор Стецьків, Голова Самбірського катехитичного осередку, о.Тарас Рисей, священик із Самбора, та о.Владислав Бішко, римо-католицький священик. Для дорослих висвітлювалися такі теми:

- Значення реколекцій для християнина;
- Духовна боротьба і покаяння (Катехизм УГКЦ, п.451-455);
- Значення сповіді в духовному житті (Катехизм УГКЦ, п.460-461);
- Чин сповіді (Катехизм УГКЦ, п.456-459);
- Сім'я – домашня Церква;
- Євхаристія – вершина Таїнств і основа християнського життя.

rek_samb_12a

Учасники великопосних реколекцій
у монастирі сестер служебниць Непорочної Діви Марії с. Крисовичі Мостиського району

Діти мали окрему програму. Програмою для дітей займались: п. Вікторія Марко, директор Катехитичної школи ім. митр. Андрея Шептицького при парафії Покрова Пресвятої Богородиці м. Самбора та п. Ольга Сенчишин, студентка Дрогобицького Інституту Пресвятої Трійці.

Для дітей також були проведені науки: Таїнство Покаяння, 10 Божих заповідей та чин сповіді. У вільний час вони займалися творчою працею: приготовляли подарунки для своїх рідних. Це були чудові малюнки на склі. Діти також мали змогу переглянути кілька змістовних мультфільмів.

за повідомленням
Єпархіальної катехитичної комісії 

Теми: Катехитична комісія, Самбірський деканат, реколекції

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори