SDE

Третій рік поспіль молодіжні аніматори працюють у школах, дитсадках та сиротинцях Дрогобиччини

09 березня 2011
Друк E-mail
6 березня у Центрі душпастиства молоді в м. Дрогобичі аніматори святкували свій День Народження! Нам три роки… Здавалося б так мало, та все ж ми разом є стільки часу! Нам було нелегко розвивати свої можливості, але зараз ми є майже на вершині нашої дороги досягнень.
Не даремно один мудрець сказав: «Хто не бореться, той не отримує,чого хоче, а хто не хоче, той не отримує за що бореться.» Згадуючи перші наші кроки, зараз навіть не віриться, що декілька днів тому ми святкували наше день народження.

 

Організовування свят для діточок, відвідування шкіл та сиротинців, а також багато іншого зробили нас справжніми аніматорами, які палають бажанням подарувати щастя кожному, донести « іскорку любові» і все робити на славу Божу!

Святкування справді видалось на славу! Ми б хотіли подякувати нашим хлопцям, які підготували гарну програму, веселі конкурси ти мелодійні пісні. Також отцю Олегу Кекошу, який подарував краплинку свята через чин Прощення. І, звичайно, ми складаємо велику подяку отцю Павлу, пароху св.апп. Петра і Павла, завдяки якому ми отримували приємні та солодкі подарунки.

Надіємось, що таке святкування нашого дня народження буде продовжуватися кожного року!

повідомила
Юля Щербіна

banner

Архів
^ Догори