SDE

Вікторина «Що? Де? Коли?» пройшла на єпархіальному рівні [фото]

15 червня 2019
Друк
Фото Катехитичної комісії
Чудовий сонячний день. У Центрі душпастирства молоді в Дрогобичі Катехитична комісія СДЄ проводить цікавий захід для дітей, які протягом року готувались до І Сповіді. Інтелектуальна гра - вікторина "Що? Де? Коли?" Команди із деканатів єпархії демонструють свої знання із катехизму, згідно з програмою "Підготовка до І Сповіді".

Два тури гри. Підсумки. Усі команди - справжні переможці, показали високий рівень знань: від 16 до 19 балів із 20 можливих. За результатами двох турів дві команди (Мокрянський та Самбірський деканати) набрали найбільшу та однакову кількість балів - 19. Додаткові тури: команда Мокрянського д-ту - І місце, Самбірського - ІІ місце. Аналогічно: дві команди (Дублянського і Дрогобицького деканатів - по 18 балів) боролись за ІІІ призове місце. За результатами двох додаткових турів команда Дублянського д-ту посіла ІІІ місце.

Гра завершена. "Солодкий стіл" для усіх. Справедливе журі чесно веде підрахунки. Нагородження усіх учасників та переможців. Грамоти отримають усі з особистим підписом Правлячого Архиєрея. Владика Ярослав, який не зміг у той день фізично бути присутнім з нами, передає усім вітання та благословення.
Велике спасибі чарівним дрогобицьким гімназисткам - сестрам Анні та Марії Кубів (викладач вокалу Наталія Древняк), які чудовою піснею - молитвою дали старт нашій грі та зачарували присутніх своїми ангельськими голосами. "Екватор" гри. Усі погляди звернені на великий екран на сцені - прекрасний виступ Театру тіней "Я - українець!". Щира подяка о. Андрію Бунь та його театральній юній команді.

Подяка економату єпархії за фінансування заходу. Щирі слова подяки висловлюємо дітям, батькам, катехитам, священикам.

Господнього благословення усім, хто спричинився до організації та проведення вікторини. СЛАВА БОГОВІ ЗА ВСЕ!

Прот. Микола Витівський,
Голова Єпархіальної катехитичної комісії

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Катехитична комісія

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори