SDE

Святий Вечір у 2015 році

№1 (170), січень 2014 _ Олег КЕКОШ
Друк E-mail
Ілюстрація
Різдво у 2015 році пригадує нам колядку «Сумний Святий Вечір в сорок сьомім році…» Як в ті часи, так і сьогодні смуток на кожнім кроці. Не в одній хаті «…сіли до Вечері мати з діточками, замість мали вечеряти - облилися сльозами». Скількох людей у цьому році буде бракувати за Святвечірнім столом?

Герої «Небесної Сотні»; жертви визвольної війни на Сході України: військові та мирні жителі (діти і дорослі, хлопці і дівчата, чоловіки і жінки) – переставилися до Небесного Вифлиєму, щоб у вічності славити Бога. Не одна дитина у Різдвяні свята запитає: мамо, мамо, де наш тато, чом не вечеряють? Не один чоловік, батько і син в АТО споминають Святий Вечір у своїй родині; батька, матір, дружину і дітей й вільну нашу Україну. Їхній біль і жаль – це скорбота кожного українця. Адже ці герої та їхні родини терплять не за себе, а за нас, щоби нам жилося краще. Завдяки цим Героям, ворожі кулі і гради не долітають до наших галицьких домівок, тому що воїни стримують їх на передовій ціною свого життя і здоров’я. А скільки їх вбитих, скалічених і поранених?

Різдво Христове сповіщає нам радість Божої присутності серед нас. Як новонародженого Ісуса не зміг подолати жоден Ірод, так і наш український Богом бережений народ не здолає сучасний ірод російської держави. Бог перемагає зло, і Україна переможе, бо з нами Бог!

banner

Про часопис
"З любов’ю у світ" – єпархіальний молодіжний часопис – заснований у грудні 1999 року Божого. Часопис є щомісячним виданням, тираж якого складає 7000 примірників. За час існування часопису його редакторами були: о. Василь ПОТОЧНЯК та о. Василь ГОЙ. «З любов’ю у світ» - це часопис, який твориться молоддю для молоді. Автори часопису у своїх матеріалах розкривають теми духовного життя, стосунків у родині та виховання дітей. Історична рубрика знайомить читача з глибинами життя нашого народу. Щомісяця до редакції надходять питання на різноманітні теми. Ґрунтовні відповіді на ці запитання читачі дізнаються у черговому номері часопису.

Редактор:
о. Олег КЕКОШ

Адреса:
вул. Шевченка, 29/1
м. Дрогобич, Львівська обл.
82100 Україна

Тел.: +380324450110
Ел. пошта:
lubysvit@sde.org.ua

^ Догори