SDE

Сила Воскресіння

№4 (133), квітень 2011 _ о. Олег КЕКОШ
Друк E-mail
Ікона
Воскресіння Христове
Одного чоловіка запитали: чи віруєш у Воскресіння Христове? Він відповів: «Так, вірю, а чому б не вірити. Адже я кожного разу бачу, як воскресає природа; тож чому сам Бог не міг би воскреснути?».

Воскресіння Господа Нашого Ісуса Христа – це і наше воскресіння. Своєю перемогою над смертю і дияволом Господь відчинив нам двері до раю через наше воскресіння.

У природі є багато явищ, які є прообразом нашого воскресіння: наше пробудження щоранку зі сну; пробудження природи навесні від зимової сплячки; ранковий схід сонця, який витісняє темряву ночі; яйце як символ нового життя... Отже, бачимо, що природа здатна переходити до стану нового життя, пробудження. Тож тим більше людина покликана до воскресіння у новому житті.

Сила Воскресіння говорить нам про те, що Бог є Всемогутнім, що добро сильніше від зла, правда від неправди, світло від темряви, життя від смерті. Таким чином можна зробити з цього висновок: варто жити лише з Богом у світлі добра і правди, щоб бути остаточними переможцями і учасниками Христового Воскресіння!

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

banner

Про часопис
"З любов’ю у світ" – єпархіальний молодіжний часопис – заснований у грудні 1999 року Божого. Часопис є щомісячним виданням, тираж якого складає 7000 примірників. За час існування часопису його редакторами були: о. Василь ПОТОЧНЯК та о. Василь ГОЙ. «З любов’ю у світ» - це часопис, який твориться молоддю для молоді. Автори часопису у своїх матеріалах розкривають теми духовного життя, стосунків у родині та виховання дітей. Історична рубрика знайомить читача з глибинами життя нашого народу. Щомісяця до редакції надходять питання на різноманітні теми. Ґрунтовні відповіді на ці запитання читачі дізнаються у черговому номері часопису.

Редактор:
о. Олег КЕКОШ

Адреса:
вул. Шевченка, 29/1
м. Дрогобич, Львівська обл.
82100 Україна

Тел.: +380324450110
Ел. пошта:
lubysvit@sde.org.ua

^ Догори