Владика Григорій очолив Хресну дорогу вулицями Самбора [фото]

30 березня 2018
Друк
Фото Степана ПАВЛІШАКА
Хресний хід вулицями Самбора у п'ятницю, 30 березня, очолив владика Григорій Комар, єпископ-помічник Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ. Хресна дорога розпочалась біля церкви Різдва Пресвятої Богородиці і завершилась в Прокатедральному соборі Покрова Пресвятої Богородиці. Разом з єпископом і кількома тисячами мешканців міста над стаціями Хресної дороги розважали: о. Богдан Добрянський, о. Микола Витівський, о. Володимир Коркуна, о. Флор Дашинич, о. Дмитро Сенейко, о. Любомир Григель, о. Іван Федько, о. Іван Вербіцький, о. Андрій Сов’як і протодиякон Богдан Криницький.

У своєму слові владика Григорій сказав, що така чисельна участь вірних в сьогоднішній молитві невипадкова. Кожен відгукнувся на заклик Ісуса. "Під час цієї Хресної дороги ми йшли за Христом, бо Він - дорога, правда і життя", - наголосив владика Григорій.

Єпископ подякував всім за участь у Хресній дорозі та запросив на виставу-трагедію «Дрогобицька Голгофа», яка відбудеться у неділю 1 квітня у Народному домі Самбора о 17.00 з нагоди 25-ліття Самбірсько-Дрогобицької єпархії.

Степан ПАВЛІШАК

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Григорій (Комар), Самбірський деканат

Інші публікації за темою