Мешканці Сходу України пізнавали різдвяні традиції галичан

21 січня 2016
Друк
Гості зі Сходу України
В різдвяний період  з 9 по 12 січня працівники Реколекційного Дому Самарянин, з Божою допомогою приймали гостей-подорожуючих зі Східної України, з м. Первомайська. Цього разу наші дорогі гості змогли запізнатися з колядками та щедрівками Галичини, які так гарно та милозвучно зміг представити церковний хор парафії  Успіня Пресвятої Богородиці. Також наші друзі в особливий спосіб познайомилися з славним містом Дрогобичем, адже у вечірній час всі разом взяли активну участь у  екскурсії  містом, після чого провели  спільну  молитву  з отцем Олегом Турківим у каплиці Реколекційного Дому, про мир та Боже милосердя для України та світу. 

Позитивне враження на гостей мала також і  поїздка до села Нагуєвичі, де усі присутні могли дізнатись про життя і творчість славного мужа нашого народу Івана Франка, відчути атмосферу того, що в жодній книзі не прочитаєш. Завершальною та не менш  приємною була поїздка до гірськолижного курорту у село Славське. Краса гір та чарівність лісів підкреслювали особливість нашого краю,  допомогли відпочивати та наповнитися радістю, яку ми не зауважуємо у повсякденному житті. Час зустрічі швидко сплинув і тому набравшись позитиву та радісних моментів, всі у чудовому настрої покидали Дрогобич,  щоб знову якнайшвидше приїхати у ці прекрасні місця, та привести інших, які цього ще не досвідчили.    

Учасник поїздки: побувавши в таких місцях все частіше задумуєшся над сутністю буття… душа наповнюється теплом, неповторною радістю. Такий дім для нас є чудовим відкриттям. Спасибі за гостинність(із гостьової книги Реколекційного Дому Самарянин).

Теми: Дрогобицький деканат

Інші публікації за темою