Вірні храму Преображення Господнього м. Дрогобича підтримали молитвою воїнів на Сході

31 травня 2015
Друк
www.spasadrohobych.org.ua
31 травня на свято Зіслання Святого Духа, парохіяни храму Преображення Господнього, що у м. Дрогобичі, духовно долучились молитвами до всіх тих, "хто сьогодні на війні в окопах, чи під відкритим небом приймає Духа Святого", - звернув увагу адміністратор храму, о. Любомир Митник, після Божественної Літургії та Вечірньої з коліноприклонними молитвами.

Священик зауважив, що немало людей на війні переживають навернення, вперше охрещуються.

Як приклад, розповів історію молодого воїна, котрий навернувся через поставу свого командира. Останній був віруючою людиною і хлопець не раз бачив. як той молився на вервиці. За словами о. Любомира, вони знаходились у бліндажі і молилися. "Через якийсь час піднялись нагору і не впізнали місцевість. Все було знищено вщент, а вони не отримали жодного пошкодження. Лише за звуками пострілів можна було визначити напрям, куди їм рухатись далі", - розповів священик.

"Через віру цього командира, Бог врятував їх від куль і навернув цього молодого хлопця до іншого життя", - підсумував о. Любомир.

Після Богослужінь, священик подякував на щедру збірку для потреб родини. Відтак оголосив розклад прощ, які відбуватимуться упродовж червня, і запросив взяти участь у спільних молитвах.

Джерело: www.spasadrohobych.org.ua

Теми: Дрогобицький деканат

Інші публікації за темою