На Закарпатті відбувся захід для сімей, що пережили втрату одного з батьків [фото]

22 серпня 2020
Друк
Фото Світлани КІШКО
Протягом 10-13 серпня у смт. Жденієво, (Воловецького району) відбувся благодійний сімейний табір "Літо з Богом», який завдяки підтримці БО «Львівська освітня фундація» було організовано для сімей, які пережили втрату одного із батьків, волонтерами та духівником КАС «SERVANT» о. Євгеном Макогоном. Серед гнітючих «карантинних» буднів хочеться поділитися особливими емоціями, пережитими протягом нашого християнського відпочинку.

Усі 4 дні були неймовірно цікавими і захоплюючими. Кожен ранок ми розпочинали з ранішніх молитов. Щодня о. Євген служив із нами Божественну Літургію, а кожен вечір завершували молитовною подякою Богу за прожитий «бомбезний день».

Чудові емоції учасники табору пережили в поході до найвищої вершини Верховинського хребта та Львівської обл. загалом – гору «Пікуй». Прогулянки мальовничими лісами, похід до джерела Пресвятої Богородиці, купання в басейні та в річці Жденівка, стрибки на батуті – класичні атрибути насиченого літнього відпочинку, - доповнені щоденними катехизами, зробили наш табір дійсно незабутнім.

Протягом усього табору життя батьків і дітей було пов'язане з Богом, спортом та музикою. За такий короткий час ми по-родинному здружилися, оскільки увесь час разом перебували у атмосфері любові, щирості та відкритості, взаємоповаги та бажання послужити ближньому.

Щира подяка сьогодні всім тим, хто був з нами на цьому таборі, - завдяки Вам ці дні полетіли на «ура». Я дуже рада, що поїхала саме сюди, адже відпочила тут в першу чергу душею. Це був відпочинок саме у «тому місці» і саме з «тими людьми».

Світлана Кішко, волонтер КАС «SERVANT»

Теми: Трускавецький деканат

Інші публікації за темою