Владика Ярослав висловив співчуття з приводу загибелі старшого лейтенанта Богдана Шацького

23 листопада 2019
Друк
Богдан ШАЦЬКИЙ
22 листопада під час виконання службових обов’язків в зоні ООС загинув старший лейтенант Богдан Шацький, боєць військової частини А1108. З словами співчуття від духовенства і вірних Самбірсько-Дрогобицької єпархії до родини покійного і його колег по військовій службі звернувся владика Ярослав, єпископ Самбірсько-Дрогобицький.

 

СПІВЧУТТЯ
дружині, рідним, командиру та всьому особовому складу військової частини А1108
 з приводу загибелі старшого лейтенанта Богдана ШАЦЬКОГО

Слава Ісусу Христу!

Із вірою у воскресіння ми сприйняли сумну звістку про загибель нашого брата у Христі – блаженної пам’яті воїна Збройних Сил України Богдана ШАЦЬКОГО, командира батареї 15 реактивного артполку у Дрогобичі.

У тривожні дні збройного протистояння на східних теренах України разом із кращими синами нашого народу він сумлінно сповняв свій громадянський та військовий обов’язок перед Вітчизною, протистоячи російській збройній агресії, захищаючи цілісність і соборність нашої держави та мирне майбутнє українського народу.

Єднаючись із всією Україною у спільній молитві за всіх невинно полеглих героїв нашої землі, дякуємо Богові й за дар земного життя Богдана, адже, за словами нашого Господа, «немає більшої любові за ту, коли хто душу свою кладе за друзів своїх» (Ів.15,13).

Висловлюю глибоке та сердечне співчуття з приводу загибелі блаженної пам’яті старшого лейтенанта Богдана ШАЦЬКОГО. Нехай Господь Бог кріпить родину, близьких і  побратимів у цьому важкому випробуванні, а переставленому слузі Божому Богданові дарує вінець небесної слави й вічную пам’ять.

Благословення Господнє на Вас!

владика Ярослав Приріз,
Єпископ Самбірсько-Дрогобицький
Української Греко-Католицької Церкви

Теми: Ярослав (Приріз)

Інші публікації за темою