Викладачі й студенти навчальних закладів Дрогобича розпочали навчальний рік з молитви [фото]

19 вересня 2019
Друк
Фото Студентського капеланства
19 вересня у Катедральному соборі Пресвятої Трійці відбулася спільна Літургія з нагоди нового навчального року для викладачів та студентів навчальних закладів міста Дрогобич. Свята Літургія пройшла у супроводі народної хорової капели «Гаудеамус» (під керівництвом директора інституту музичного мистецтва професора Степана Дацюка).

На урочистому Богослужінні був присутній професорсько-викладацький склад та студентство Дрогобицького державного університету імені Івана Франка, викладачі та учні педагогічного ліцею і коледжів Дрогобича (Музичний, Нафти і газу, Механіко-технологічний, професійно-технологічне училище №19), прихожани церкви. Очолив Святу Літургію керівник Центру академічного душпастирства, капелан ДДПУ о. Олег Кекош в супроводі капеланів, коледжів та ліцею: о. Євгена Макогона, о. Олега Турківа, о. Петра Сюська, о. Дениса Богатка.

о. Олег Кекош привітав присутніх з початком навчального року та передав щирі побажання і благословення від владики Ярослава і владики Григорія. Завершилося Богослужіння спільним фото духовенства, викладачів та народної хорової капели «Гаудеамус».

Слід зазначити, що святкова Літургія на початок нового навчального року – це особливий чин, у якому просять Божої допомоги в осягненні доброго і корисного в праці та навчанні.

Центр академічного душпастирства

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: студентське капеланство

Інші публікації за темою