Владика Ярослав поспілкувався з викладачами й студентами Дрогобицького Педуніверситету на тему Великого посту [фото]

11 квітня 2019
Друк
Фото Студентського капеланства
10 квітня єпископ Самбірсько-Дрогобицький УГКЦ Ярослав Приріз провів зустріч зі студентами та професорами Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка на тему «Мандрівкою Великого Посту».

Вітальним словом Владику Ярослава зустріли ректор університету п. Надія Скотна та декан педагогічного факультету п. Іван Кутняк. У своєму слові Владика наголосив на потребі щирої та постійної молитви, поглибленого вивчення Священного Писання, пізнання Божих істин та сенсу людського життя. Владика засвідчив особистий досвід віри та Божої сили у різних непростих життєвих ситуаціях, вказав на шляхи вирішення та подолання проблем особистого, родинного та суспільного життя. Представив багатогранну діяльність Церкви у різних сферах людського життя.

Опісля відбулась презентація документального фільму з нагоди 25-ліття Самбірсько-Дрогобицької Єпархії УГКЦ. Наприкінці цікавої зустрічі о. Олег Кекош (директор Центру академічного душпастирства СДЄ УГКЦ, капелан Педуніверситету) висловив подяку владиці Ярославу за щирі молитви та турботу про виховання сучасної молоді. Студенти та професори приєднались до подячних слів за особисту увагу Владики, яку досвідчили вже не один раз на подібних зустрічах в університеті.

Студентське капеланство

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: студентське капеланство, Ярослав (Приріз)

Інші публікації за темою