Дрогобицькі студенти відвідали Страдч [фото]

26 жовтня 2017
Друк
Учасники прощі
Проща – це завжди самопожертва – невеличке відречення від прекрасних умов та вигод сучасності. Проща - це біль ніг, втома… але лише так зустрічаємось із чудом Божої присутності, тільки так помічаємо, що Творець сам за нас дбає, а не ми, силою власного інтелекту чи гаманця. Він сам огортає нас любов’ю у важкий момент незручності, шляху вгору… до Неба.

Студенти Вищого Професійного Училища № 19, з благословення отця-капелана Олега Турківа, здійснили одноденну прощу до святих місць Страдч, Крехів та Прилбичі. Цілу дорогу в автобусі ми молилися, співали духовні пісні. Приїхавши у с. Страдч ми помолилися у храмі, пройшли Хресну дорогу та відвідали печерний монастир.

Наступною зупинкою став Крехівський монастир оо. Василіян, де брат-новик провів чудову екскурсію. Не менш святе місце була зупинка у с. Прилбичі, де проживала славна родина Шептицьких. Саме тут народилися та проживали праведний Андрей та блаженний Климентій Шептицький.

Ця проща наповнила душу миром, роздумами про вічність, про Бога, допомогла забути турботи повсякденного життя. Повертаючись додому, в нас виникло бажання знову взяти участь у такій подорожі. Дякуємо о. Олегу за молитовний провід та духовну науку.

Учасники прощі

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: студентське капеланство

Інші публікації за темою