«Не будь скупим на добре слово» [фото]

28 липня 2017
Друк
Фото Мар’яни Вариводи
Протягом 19-22 липня проходив табір «BLESSING CHALLENGE», який з ініціативи капелана о. Євгена Макогона та за підтримки БО «Львівська освітня фундація» для дітей воїнів АТО та дітей сиріт організували студенти Дрогобицького механіко–технологічного коледжу, студенти ДМК ім. В.Барвінського та парафіяльна молодь парафії Введення в храм Пресвятої Богородиці с. Колпець. Табір проходив на базі реколекційного відпочинкового комплексу «Емаус» у селі Стрілки, що на Старосамбірщині.

Усі 4 дні були неймовірно цікавими і захоплюючими. Гаслом табору було обрано «Не будь скупим на добре слово», і всі сарептяни старалися протягом табору жити за цим принципом. Щоранку о.Євген служив Божественну Літургію, а увечері проводив загальні молитви. Щодня о.Євген та семінаристи проводили працю у групах, в часі яких разом роздумували над головними гріхами та протилежними до них чеснотами. Отець Євген ділився своїми настановами і досвідом з молодшим поколінням. Чудові емоції учасникам табору принесло купання у басейні та ріці Дністер, яка протікає через село. Усі учасники табору показали себе з найкращої і найкреативнішої сторони у конкурсі танців та фотоквесті.

Протягом усього табору життя студентів і дітей було пов’язане з Богом, спортом та музикою. Мальовничість нашого краю, українська пісня та Боже благословення були запорукою чудово проведеного часу та великої кількості емоцій і спогадів.

Дякуємо усім учасникам сарепти за можливість чудово провести час, зустріти нових друзів і нагоду зануритися у атмосферу спільної молитви. Найбільшу подяку за чудові спогади та безцінний досвід наставництва висловлюємо керівнику та координатору заходу о.Євгену Макогону.

Студентка ДМК ім. В.Барвінського Мар’яна Варивода

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: студентське капеланство

Інші публікації за темою