Цікаві вихідні для дітей із гірських сіл провели працівники БФ «Карітас» у Дрогобичі [фото]

14 березня 2017
Друк
Фото прес-служби Карітасу
Вже втретє поспіль благодійний фонд «Карітас» приймав у своїх стінах дітей із Сколівського району. Цього разу 15 дітей з опікунами приїхали у Дрогобич і мали нагоду цікаво та весело провести три дні, а вже близько 30 дітей із вчителями та опікунами із сіл Хітар та Сможа мали можливість побувати у благодійній організації.

 

Соціальні працівники організували для дітей не лише розважальну, а й пізнавальну програму. Відтак відбулася екскурсія на вежу Ратуші, та в одну з найдревніших церков регіону – св.Юра. Також відвідали сусіднє місто Трускавець. Там діти спробували мінеральної води «Нафтусі», погуляли парком «Гражда», діти були під враженням від прегляду фільму «Гіркі жнива».

«Мені запам’яталось місто із висоти пташиного польоту. Дякую усім працівникам «Карітасу» за можливість гарно та незабутньо провести вихідні» - Марта, 15 років.

Працівники центру «Разом Сильніші» провели для дітей тренінг та незабутній майстер – клас розпису по каменю. Діти разом із опікунами мешкали в соціальному гуртожитку, що розташований на четвертому поверсі благодійного фонду «Карітас», а смачно харчувалась дітлахи у кафе «Витанія».

Уляна Яжик
Пресс –служба «Карітасу»

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: карітас

Інші публікації за темою