У Дрогобичі працівники єпархіальних прес-служб УГКЦ під час навчального семінару покращували свої професійні навики

18 листопада 2014
Друк
Фото прес-служби СДЄ
Володимир Ільченко проводить семінар для прес-секретарів
17 листопада в м. Дрогобичі, в реколекційному будинку Самбірсько-Дрогобицької єпархії, відбувся навчальний семінар, участь в якому взяли 12 працівників єпархіальних прес-служб УГКЦ.

Навчальний семінар провів Володимир Ільченко, доцент Інституту журналістики Національного університету імені Тараса Шевченка, кандидат філологічних наук, заслужений журналіст України. Керівник семінару ознайомив присутніх з видами та елементами інформаційних заміток. Також Володимир Ільченко розповів про складові жанру репортажу. Відтак кожен учасник семінару зміг практично застосувати нові знання.

Відтак єпархіальні прес-секретарі зустрілись цього дня з владикою Ярославом (Прирізом), єпископом Самбірсько-Дрогобицьким. Владика Ярослав розповів учасникам зустрічі про історію та діяльність Самбірсько-Дрогобицької єпархії. Єпископ також відзначив важливість місії церковних мас-медіа у проповіді Божого Слова.

Наприкінці зустрічі о. Ігор Яців, керівник Департаменту інформації УГКЦ, разом із спільнотою прес-секретарів накреслили плани нових семінарів.

Додамо, що навчальні семінари для єпархіальних прес-секретарів розпочались в 2011 році та відбуваються двічі на рік щоразу в іншій єпархії.

о. Олег Чупа,
прес-секретар Самбірсько-Дрогобицької єпархії

Теми: Ярослав (Приріз)

Інші публікації за темою