Блаженніший Любомир привітав владику Ярослава із "золотим" ювілеєм життя та "срібним" ювілеєм священнослужіння

30 червня 2013
Друк
Фото прес-служби СДЄ
Блаженніший Любомир вітає владику Ярослава
27 червня у Катедральному храмі Пресвятої Трійці владику Ярослава (Приріза), єпископа Самбірсько-Дрогобицької єпархії, з 50-літнім ювілеєм життя та 25-літтям священства привітав Блаженніший Любомир (Гузар), Архиєпископ-емерит.

"Пригадую на початку 90-х років заїхав я сюди до Дрогобича і мене тепло, по-братньому привітав молодий скромний отець Ярослав", - поділився з присутніми спогадами про перше знайомство з владикою Ярославом Блаженніший Любомир.

"Хочу побажати Владиці, щоб Господь Бог дарував йому всі потрібні благодаті, бо це те, що є потрібне для провідника духовного церковного життя. Дорогий владико, будьте в опіці Господа, Пресвятої Богородиці, а особливо тих святих, які просіяли на теренах Самбірсько-Дрогобицької єпархії", - привітав владику-ювіляра довголітній Глава і Отець УГКЦ.

Блаженніший Любомир привітав також усе духовенство та вірних з 20-літтям заснування Самбірсько-Дрогобицької єпархії. Архиєпископ-емерит зазначив, що 20 років тому він був учасником богослужіння у Катедральному соборі Пресвятої Трійці, під час яких було проголошено створення Самбірсько-Дрогобицької єпархії.

Зазначимо, що у цей день, 27 червня, владика Ярослав разом із духовенством молились у Катедральному храмі Пресвятої Трійці в наміренні за здоров’я та різних прохань, які склали вірні з усіх куточків єпархії. 28 червня архиєрей відслужив заупокійне богослуження в наміреннях, які були подані вірними.

о. Олег Чупа,
Прес-секретар Самбірсько-Дрогобицької єпархії

Теми: Блаженніший Любомир, Катедральний собор, Ярослав (Приріз)

Інші публікації за темою