Директор РЦ "Назарет" під час перебування в США переймає в отців-францишкан досвід праці з узалежненими

29 липня 2012
Друк
Фото РЦ "Назарет"
Директор РЦ "Назарет", о. Ігор Швед, під час зустрічі в США з митрополитом Стефаном (Сорокою)
Впродовж липня триває робоча поїздка директора Реабілітаційного центру «Назарет» о. Ігоря Шведа до США. В часі поїздки отець Ігор проходив стажування в одному з найкращих у штаті Нью-Йорк реабілітаційному центрі для узалежнених, який провадять оо. Францишкани (St. Christopher's Inn, Inc. | Graymoor | 21 Franciscan Way, Garrison, NY 10524). Також він провів низку робочих зустрічей з представниками українських товариств та організацій, на яких розповідав про діяльність «Карітасу» та праці з узалежненими зокрема. Були теж проведені зустрічі та спілкування з українськими церковними громадами у кількох штатах.В часі візиту отець вже дав інтерв'ю українській газеті «Америка», де представив працю «Назарету», а також ітерв'ю на українському радіо у Філадельфії.

Отець Ігор такожзустрівся з вл. Василем Лостеном єпископом-емеритом Стемфордським,та мав робочу зустріч з митрополитом Стефаном Сорокою з Філадельфії. На останній зустрічі о. Ігор був разом з Юрієм Тарнавським, який проживає в Америці, але вже кілька разів був у «Назареті» як супервізор, оскільки є спеціалістом у ділянці узалежнень. Тридцять першого липня відбудеться зустріч з представниками ЗУДАКу – допомогового комітету, з яким Карітас співпрацює вже довший час.Заплановано ще ряд інших заходів зустрічей, в ході яких буде представлено працю нашої організації.

Поїздка директора «Назарету» здійснюється з благословення владики Ярослава, завдяки підтримці Львівської Освітньої Фундації. Місце проживання та всебічну підтримку також надають монахи-облати св. Франциска Сальського, зокрема о. Вільям Гор OSFS.

За повідомленням
РЦ "Назарет"

Теми: РЦ Назарет

Інші публікації за темою