НПФ "Покрова" організував благодійну акцію для дітей-сиріт

05 березня 2009
Друк
28 лютого 2009 року в м. Трускавець у приміщенні санаторію «Карпати» для молоді проводились запусти у виді благодійної акції для допомоги дітям-сиротам.  Запусти – це вечір, організований в останню неділю перед початком Великого посту, супроводжується танцями, іграми, розвагами. Він сповнений веселощів, від яких потрібно відмовитись із початком Великого посту.Всі кошти, отримані під час даної акції були використнані для потреб сирітського будинку в м. Борислав. На вечорі були присутні близько 200 молодих осіб.
Особливістю Недержавного пенсійного фонду «Покрова» є те, що його засновником є Українська Греко-Католицька. Ця своєрідність фонду проявляється і в діяльності обслуговуючих компаній.

У  Законі України «Про недержавне пенсійне забезпечення» визначено обов’язки обслуговуючих компаній недержавних пенсійних фондів. Зокрема, серед основних завдань Адміністратора пенсійних фондів є «надавати пенсійному фонду агентські та рекламні послуги, пов’язані з його діяльністю».

Адміністратором НПФ «Покрова» є ТОВ Всеукраїнський адміністратор пенсійних фондів.

Рекламні акції, організовані АПФ ТОВ ВСЕАПФ, враховують також і моральний аспект. Прикладом цього може послужити рекламна акція, що була організована молодіжною організацією «Пласт» за  сприянням Інформаційно-консультаційного центру НПФ «Покрова» м. Трускавця.

28 лютого 2009 року в м. Трускавець у приміщенні санаторію «Карпати» для молоді проводились запусти у виді благодійної акції для допомоги дітям-сиротам.  Запусти – це вечір, організований в останню неділю перед початком Великого посту, супроводжується танцями, іграми, розвагами. Він сповнений веселощів, від яких потрібно відмовитись із початком Великого посту.

 Всі кошти, отримані під час даної акції були використнані для потреб сирітського будинку в м. Борислав. На вечорі були присутні близько 200 молодих осіб.

Акція розпочалась із молебня та чину прощення у капличці санаторію «Карпати». Перед початком відправи усім учасникам акції були роздані свічки з логотипом НПФ «Покрова», які на даний захід організував адміністратор фонду «Покрова» ТОВ ВСЕАПФ. Традиційно запусти включають в себе чин прощення. Усі присутні запалюють свічки та просять один в одного прощення за свої вчинки.

Після відправи о. Володимир Бондарчук, який безпосередньо працює із молоддю м. Трускавця, повідомив присутніх у сприянні НПФ «Покрова» у проведенні даної акції та подякував представникам «Покрови» за участь. Зокрема, він наголосив, що участь в даній акції свідчить про відкритість фонду, благородність його намірів та він сподівається, що проведення таких спільних заходів сприятиме розвитку подальшої співпраці.

Під час даного заходу проводився благодійний аукціон. Консультанти фонду «Покрова» провели розважальні конкурси для учасників вечора та підготували подарунки для дітей-сиріт дитячого будинку м. Борислава.

Молодь мала можливість стати творцями доброї справи та ще раз переконатися, що кожен сам творить своє Життя. Ми відповідальні за своє майбутнє, від нас залежить, яке воно буде!

Любіть Життя!

Наталя Копичин,
консультант НПФ «Покрова»

Теми: НПФ Покрова

Інші публікації за темою