Владика Григорій відвідав село Галівку на Старосамбірщині з нагоди 10-річчя місцевого храму [фото]

25 червня 2021
Друк
  20 червня 2021 року в с. Галівка Старосамбірського деканату відбулася Архиєрейськa Літургія з нагоди престольного празника та 10-річчя храму Зіслання Святого Духа. Очолив Святу Літургію владика Григорій Комар, єпископ-помічник Самбірсько-Дрогобицької єпархії, у співслужінні о. Михайла Николина, декана Старосамбірського, о. Романа Грома, адміністратора парафії, та грона отців деканату. Єпископу співслужило одинадцять священників.  

Своїм співом молитовно супроводжував Літургію хор Старосамбірської парафії святого Миколая "Дзвони Старого міста" під керівництвом диригента Надії Копач.

 

У своєму слові до парафіян храму Зіслання Святого Духа владика Григорій висловив подяку Господу Богу за Його благословення на будівлю цього храму та за те, що Він дав сили і натхнення галівчанам збудувати чудову святиню. 

Також Владика в особливий спосіб подякував усім фундаторам, доброчинцям та людям доброї волі, які долучилися до будівництва храму. Водночас, Владика Гриорій наголосив, що окрім будівництва храму земного, кожен повинен побудувати храм Духа Святого у своїй душі. По завершенню Святої Літургії вібулося водосвяття на церковному подвір'ї та обхід навколо церкви.

Ірина ХМЕЛЬОВСЬКА

ФОТОРЕПОРТАЖ

 

 

Теми: Григорій (Комар), Старосамбірський деканат

Інші публікації за темою