У Дрогобичі відбулись передріздвяні реколекції для прочан, координаторів пішої прощі "Самбір-Зарваниця"

12 грудня 2019
Друк
Фото Галини ЗАЯЧКЕВИЧ
6-7 грудня у Дрогобичі в реколекційному домі "Самарянин" відбулися передріздвяні реколекції для прочан, координаторів пішої прощі "Самбір-Зарваниця" та всіх охочих на тему "Гнівайтеся, але не грішіте". Науки провів о. Антон Борис, священник Київської архиєпархії УГКЦ, духовний очільник прочанської спільноти та самої прощі.

У часі реколекцій було проведено вже ІІ-гу робочу зустріч координаторів щодо підготовки 15-ї пішої прощі "Самбір-Зарваниця", яка відбудеться 7-16 серпня 2020 року Божого. Також учасники реколекцій мали зустріч зі св. Миколаєм, який щедро обдарував подарунками, та провели флешмоб на підтримку Дня української хустки.

Додамо, що практику піших духовних походів заробітчан, їхніх родин і всіх охочих з Самбора у Зарваницю започаткував у 2006 році Божої світлої пам'яті о. Василь Поточняк, котрий у той час опікувався українською спільнотою м. Болоньї (Італія), та о. Ігорем Козанкевичем, директором БФ «Карітас» СДЄ УГКЦ. Від 2008 року Божого організатором прощі є Пасторально-міграційний відділ УГКЦ.

Учасники реколекцій

rekol2