Фільм «Виноградник, який насадив Господь» доступний для онлайн-перегляду [відео]

08 грудня 2019
Друк
Ілюстрація
13 січня 2019 року Божого завершився Ювілейний рік, проголошений з нагоди 25-ліття створення Самбірсько-Дрогобицької єпархії. Однією із завершальних подій Ювілейного року став прем’єрний показ документального фільму «Виноградник, який насадив Господь», присвяченого 25-літтю Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ.

Відтепер стрічку можна переглянути на відеохостингу YouTube. Тривалість фільму 1 година.

Нагадаємо, що у фільмі розповідається про важливі події з історії Самбірсько-Дрогобицької єпархії, а також про різні сфери, в яких сьогодні здійснюється душпастирське служіння. За словами владики Ярослава, єпископа Самбірсько-Дрогобицького, фільм "Виноградник, який насадив Господь" є виявом вдячності численним поколінням наших предків у вірі, які впродовж століть зберегли дар віри й передали її нам. Крім того, автори фільму спробували показати як теперішнє покоління примножує духовний досвід попередників, намагаючись донести Христове Євангелії до різних верств суспільства.

Над створенням фільму впродовж 2018 року працювала знімальна група "Живого ТБ" з Києва на чолі з режисером фільму Мариною Ткачук. Прем’єрний показ стрічки відбувся 13 січня 2019 року Божого в Народному домі ім. І. Франка в м. Дрогобич. Після цього прем’єри відбулися в різних місцевостях Самбірсько-Дрогобицької єпархії.

Пресслужба Самбірсько-Дрогобицької єпархії

Теми: ювілейний рік

Інші публікації за темою