Велич у простоті [фото]

26 липня 2019
Друк
Студентського капеланства
Літо - це пора для активного відпочинку, нових знайомств та для незабутніх емоцій. Вже третій рік поспіль зусиллями студентів ДМК ім. В. Барвінського та парафіяльної молоді с. Колпець відбувається християнський табір BLESSING CHALLENGE.

Цього року такий табір для дітей-сиріт, дітей у складних життєвих ситуаціях та дітей воїнів АТО волонтерами-наставниками із «Клубу активного студентства SĖRVANT» було організовано протягом 15-18 липня у мальовничому селі Стрілки поміж карпатських гір. Чотири дні таборі були насичені науками, квестами, танцями та добрим словом. Девізом, як і минулі роки, слугувала фраза "Не будь скупим на добре слово". Божественна Літургія, вранішні та вечірні спільні молитви, незвичайна молитва Тезе та щоденні науки дали нам можливість не тільки стати ближчим до Бога, а й здружитись самим таборянам. Атмосфера була направду дуже піднесена, добра та дружня. Ватра з піснями біля вогнища, танці та банси, спортивні змагання та плавання у басейні стали цьому доказом.

Кожного року наш табір лишає після себе щоразу приємніший присмак і породжує все глибше бажання творити добро людям навколо себе. Ну і, звичайно, нове коло друзів-однодумців, з якими хочеться і далі тримати зв'язок, разом звершуючи величні справи для добра ближнього і на Божу славу. Бо у простоті велич проглядається…

Дуже дякую нашому капелану о. Євгену Макогону, що вже 3 рік поспіль організовує табір. Також велике спасибі братам семінаристам за допомогу і БО «Львівська Освітня фундація» за фінансову підтримку.

Анастасія Тимощенко, студентка ДМК ім. В. Барвінського

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Трускавецький деканат, студентське капеланство

Інші публікації за темою