На Старосамбірщині відбулись реколекції для молоді єпархії [фото]

05 квітня 2019
Друк
Фото Комісії у справах молоді
29-30 березня у с. Стрілки у реколекційному центрі «Емаус» проходили Великопосні реколекції для молоді. Для нас, молодих людей, дуже важливим є вибрати вірну життєву дорогу. Кожен обирає свою. Але є одна благословенна дорога, на якій кожен буде найбільш щасливим. В ці прекрасні весняні дні наші стежки зійшлися в одну дорогу-дорогу до Бога. Ми вирушили назустріч до нашого Небесного Отця.

Пригадуєте Христові слова: «Я є Дорога, Правда і Життя»? Приїхавши, ми мали прекрасну нагоду разом з о. Андрієм Бунем порозважати над стражданнями Христа на Хресній дорозі. Нам дуже пощастило з реколектантом, адже реколекції провадив о.Роман Гром, який був дуже близький до молоді і розумів наші бажання та потреби. Цікаві бесіди і науки допомогли нам більше заглибитися в наше серце та пороздумувати про особливий для кожного християнина час - час Великого Посту. Прості життєві приклади, які наводив нам отець Роман, спонукали нас задуматися над своїми щоденними вчинками. Разом ми сміялися, жартували, переглядали дуже цікавий і змістовний фільм про святого лікаря із Неаполя-Джузеппе Москаті; мали можливість разом молитися на Літургії, приступити до Тайни Святої Сповіді та Святого Причастя.

Разом з о. Андрієм ми вирушили у мандрівку - пішу прощу з Стрілок до Мшанця. Чудові краєвиди, шум гірських річок, чисте повітря, спів пташок зачаровували нас все більше і більше. Вони містили в собі щось таємниче і загадкове. В тиші ми пізнавали безмежну любов Бога до нас. Пройшовши непростий шлях, ми з радістю дісталися до Мшанця, де нас зустрів о.Роман. Також ми зустрілися із прикордонниками, дізнались від них багато нового і пізнавального.
Це був неймовірний час, проведений разом у християнській спільноті, у присутності духовних отців і самого Христа.

Наповнені новими враженнями і силами ми повернулися додому втомлені, але безмежно щасливі. Щиро вдячні о. Андрію та о. Роману за служіння і підтримку, всій молоді, яка «вийшла із зони комфорту», і пішла за покликом серця, щоб трішки побути ближче з Богом. Дякую за незабутні вихідні).

Богданка,
учасниця реколекцій, 18 років

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Комісія у справах молоді

Інші публікації за темою