На території Самбірсько-Дрогобицької Єпархії триває екологічна акція УГКЦ «Здай макулатуру – збережи дерево!»

27 лютого 2018
Друк
Бюро з питань екології Самбірсько-Дрогобицької єпархії Української Греко-Католицької Церкви оголосило про проведення Всеукраїнської екологічної акції «Здай макулатуру – збережи дерево». Захід проводиться серед шкіл, які є на території єпархії, і триватиме до кінця березня. 

За словами референта бюро з питань екології Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ отця Дмитра Сенейка, акція проводиться у час Великого посту. До її участі запрошено учнів та педагогічні колективи усіх шкіл, які на адміністративній території єпархії.  Важливою умовою акції по збору макулатури, наголосив референт бюро, є те, щоб вона плавно переросла в посадження дерев, для чого будуть вилучені кошти від реалізації зібраної макулатури. 
Кожна школа, яка долучиться до екоакції, автоматично стає учасницею екологічного конкурсу. Але вона вважатиметься його учасницею лише в тому разі, якщо зареєструється через надсилання листа на електронну скриньку: ekoburougcc@ukr.net.  Дуже важливо, щоб учасники акції мали письмове підтвердження ваги кінцевого збору макулатури за час посту з пункту її прийому (чек, розписку тощо) або фото власного зважування. Визначатиме переможця серед шкіл екологічне Бюро Самбірсько-Дрогобицької єпархії Української Греко-Католицької Церкви. Для школи-переможця встановлений приз – це контейнери для роздільного збору сміття.

Повідомив Микола СЕНЕЙКО, журналіст.

Теми: екологія

Інші публікації за темою