SDE

У Дрогобичі відбулась єпархіальна вікторина «Чеснота чи гріх?» [фото]

21 листопада 2017
Друк E-mail
Фото Катехитичної комісії
18 листопада у Дрогобичі, в Центрі душпастирства молоді СДЄ відбувся єпархіальний рівень християнської інтелектуальної гри «Що?Де?Коли?» на тему: «Чеснота чи гріх?». Участь у грі взяли команди - переможці двох окремих вікових груп (І група – 10-13 років, ІІ група – 14-17 років) із наступних деканатів: Бориславського, Висоцького, Добромильського, Дрогобицького, Лішнянського, Мокрянського, Рудківського, Самбірського, Славського, Старосамбірського, Трускавецького, Хирівського.

На столі журі виблискували кубки та медалі для переможців. Прикрасою заходу були двоє діток у сценічних костюмах з кошичками, які збирали у команд карточки з відповідями і заносили на стіл журі, а також у перерві пригощали гравців цукерками та розважали гуморесками.

Після закінчення гри для двох вікових категорій судді підбивали підсумки, а всі присутні мали змогу подивитися театральне дійство, підготоване Катехитичною школою ім. єп. Івана Снігурського з м. Самбора. Команда цієї школи уже була переможцями в попередні роки, зберігають у себе кубок переможця Всеукраїнського рівня. Тому погодилася не брати участі в грі цього року, а підготували це дійство. Учні із катехитом самі готували сценарій театрального дійства, у якому висвітлили тему, як боротися із пристрастями та здобувати чесноти.

Потім була «найсмачніша» частина заходу: на столах появилася випічка, фрукти, напитки та інші смаколики. І насамкінець – інтрига, - хто не переможець?      

Члени журі(прот. Микола Витівський, прот. Богдан Лехович, с. Марія Назар) підрахували бали. Оголошення результатів та нагородження переможців. Медалями та пам’ятними подарунками були нагороджені команди, які завоювали ІІ та ІІІ місця:

у І віковій категорії (10-13років):

ІІ місце – команда «Веселка», с. Нагуєвичі, Мокрянський деканат;

ІІІ місце – команда «Християни», с. Поляна, Хирівський деканат;

у ІІ віковій категорії (14-17 років):

ІІ місце – команда «Бадьорі духом», м. Самбір, парафія Різдва Пресвятої Богородиці;

ІІІ місце – команда «Святого Миколая», с. Хлопчиці, Рудківський деканат.

А кубок переможця та медалі за І місце завоювали:

у І віковій категорії - команда «Діти – Х», с. Бісковичі, Самбірський деканат;

у ІІ віковій категорії – команда «Милосердні, як Отець», м. Хирів, Хирівський деканат.

Саме ці дві команди будуть представляти нашу єпархію на Всеукраїнському рівні 2 грудня.

Від імені Правлячого Архиєрея Владики Ярослава та Катехитичної комісії СДЄ велике СПАСИБІ всім учасникам вікторини єпархіального та деканального рівнів, священикам і катехитам, які докладали багато праці, готуючи свої команди до цього заходу.

Слава Богові за все!

Катехитична комісія

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Катехитична комісія

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори