У Старому Самборі відбулось свято для людей "золотого віку" [фото]

05 жовтня 2017
Друк
Фото Марії КУЗЬМИН
Многоліття для тих людей, які своє життя присвятили справі виховання дітей – вчителів, квіти, слова вдачності та пісні для тих людей, чиї скроні посріблила сивина – це ще не все, що відбувалася після недільної Служби Божої у храмі Святого Миколая у Старому Самборі.

Вже за усталеною традицією настоятель церкви отець-декан Михайло Николин і цьогоріч подбав, аби люди, яким за шістдесят, відчули, що парафіяльна родина цінує їх за життєву мудрість і розум, за досвід, яким радо діляться з дітьми та онуками. Педагоги школи імені Б. Сольчаника разом зі своїми дітьми підготували для людей золотого віку невеличку концертну програму.

А ще свята неділенька була особлива тим, що до церкви завітала відома співачка-бард, автор і виконавиця пісень під власний акомпанемент – гітару Лілія Кобільник. Як зазначила її колега, 4 роки війни, сотні церков і сотні тисяч гривень для хлопців, які на фронті та тих, які лікуються і проходять реабілітацію. Ось і у Старому Самборі у неділю звучали невимовно трепетні пісні про трагізм і героїку нашого сьогодення. Аж сльози блищали на очах парафіян. А відтак до скриньки пожертв падали гривні. Щоб допомогти конкретним героям, в родини яких війна принесла горе.

Марія Кузьмин

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Старосамбірський деканат

Інші публікації за темою