Навчальний рік для студентів вузів Дрогобича розпочався з архиєрейського благословення [фото]

15 вересня 2017
Друк
14 вересня у Катедральному соборі Пресвятої Трійці відбулася спільна Літургія з нагоди нового навчального року для викладачів та студентів навчальних закладів міста Дрогобич. Свята Літургія пройшла у супроводі народної хорової капели «Гаудеамус» (під керівництвом директора інституту музичного мистецтва професора Степана Дацюка).

На урочистому Богослужінні був присутній професорсько-викладацький склад та студентство Дрогобицького державного університету імені Івана Франка, викладачі та учні ліцею і коледжів Дрогобича, прихожани церкви. Очолив Святу Літургію капелан університету отець Олег Кекош в супроводі капеланів коледжів та ліцею: о. Євгена Макогона, о. Олега Турківа, о. Петра Сюська, о. Дениса Богатка. Владика Ярослав (Приріз) уділив своє Архиєрейське благословення усій великій студентській родині, побажав невпинно трудитися, щоб отримати найкращі знання, а також процвітання та розвитку Україні. Завершилося Богослужіння спільним фото духовенства, викладачів та народної хорової капели «Гаудеамус».

Слід зазначити, що святкова Літургія на початок нового навчального року – це особливий чин, у якому просять Божої допомоги в осягненні доброго і корисного в праці та навчанні.

За повідомленням ДДПУ

ФОТОРЕПОРТАЖ

 

Теми: Ярослав (Приріз), студентське капеланство

Інші публікації за темою