Здоровий патріотизм завжди будується на любові до Бога і свого народу [фото]

03 вересня 2017
Друк
Фото Анни Шелеснак
18 серпня у рамках проекту "Залучення парафіяльної та студентської молоді до волонтерської діяльності та служіння сиротам і дітям воїнів АТО" студентами Дрогобицького механіко – технологічного коледжу за підтримки БО "Львівська освітня фундація" було організовано поїздку у с. Старий Угринів Калуського району, метою якої було відвідати Історико – меморіальний музей Степана Бандери.

Дорогою до с. Старий Угринів учасники нашої подорожі – діти воїнів АТО, - у супроводі студентів та капелана о. Євгена завітали у Святопреображенський монастир який знаходиться на Ясній горі у с. Гошів. Після Божественної Літургії яку для учасників подорожі відслужив о. Євген ми також побували на дзвіниці. Зачаровані мальовничістю Карпат та красою монастиря ми вирушили в не менш чарівне місце – монастир Згромадження Сестер Пресвятої Родини.

Дуже приємно смакувалися гуцульські страви у затишному ресторанчику «Млин», у с. Тяпче, де нас гостинно зустрів господар п. Микола.

Прибувши в с. Старий Угринів та відвідавши музей ми ознайомились з життям і громадсько – політичною діяльністю Степана Бандери та його родини. Мали можливість розглянути садибу в якій проживала родина С. Бандери.

Дякуємо всім хто взяв участь у цій невеликій подорожі, оскільки це була хороша можливість відпочити, знайти нових друзів, духовно збагатитись та дізнатись багато цікавого.

Анна Шелеснак, студентка Дрогобицького механіко – технологічного коледжу

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: студентське капеланство

Інші публікації за темою